تپه ی گیلبرت بمبئی هند

جاذبه های گردشگری جهان - تپه ی گیلبرت بمبئی هند

2safar

بمبئی شهر رویایی است که گردشگران در این شهر همواره با یک اثر یا یک موقعیت شگفت انگیز رو به رو هستند و انگار این شهر هیج وقت نمی خواهد برای میهمانان و گردشگران آشنا به نظر بیاید، چرا هر وقت در کنار تمام زرق و برق های زیبای این شهر زشتی و کمبود های آن را ببینید، باز هم بمبئی چیزی برای هیجان زده کرده شما در آستین دارد. گردشگران در این شهر عجیب و غریب، در کنار تمام شور هیجانی موجود در خیابان های این شهر ، رازی قدیمی در قلب بمبئی جای دارد که بسیاری از گردشگران از آن بی خبرند، جایی که امروز شما در 2safar با آن آشنا خواهید شد، مکانی راز آلود، حیرت انگیز و بسیار دیدنی.

2safar

گیلبریت هیل یا همان تپه ی گیلبرت، سازه و مکانی مخفی در قلب شهر بمبئی(در منطقه ی آندری Andheri ) نیست یعنی بزرگی این اثر چنان است که نمی توان آن را نادیده گرفت، اما بسیاری از مردم در خلال سالیان متمادی از ماهیت این سازه ی عجیب بی خبر بودند و این یکی از راز هایی که در قلب این شهر جای گرفته است. گیلبرت هیل یکی از قدیمی ترین سازه های سنگی بازالت در جهان است. گیلبرت هیل صخره ای است که بر اثر آتشفشانی در این ناحیه شکل گرفته است، بر اساس یافته های باستان شناسان وز مین شناسان این سازه ی سنگی که ناشی فواره های آتش فشانی بوده، در حدود 66 میلیون سال پیش در این منطقه به وجود آمده است، فواره ای که در حدود 60 متر ارتفاع دارد و قرار گرفتن در چنین مکانی شاید یکی از وهم انگیز ترین موقعیت هایی است که گردشگران با کمی تخیل با آن رو به رو می شوند.

2safar

گیلبرت هیل از هر عنصر مانند کوه و درختی که در این ناحیه وجود دارد قدیمی تر است و اثری به شدت تاثیر گذار است که شاید گردشگران هیچ گاه نتوانند آن را فراموش کنند، اثری دیرینگی زمین و بسیاری از موضوعات فیزکی و معنوی را در ذهن ایجاد می کند و اگر گذرا و تفریحی از کنار این سازه ی سنگی عبور نکنید، ذهن شما را به خود مشغول خواهد کرد. گیلبرت هیل ستونی یکپارچه از سنگ بازالت سیاه است، که به دوران مزوزوئیک باز می گردد، اثری که از دنیای دایناسورها بر جامانده شاید اگر آن انفجار و برخورد شهاب سنگ به زمین نبود و عصر یخبندان شکل نمی گرفت، از گیلبرت هیل هم اثر و نشانی نبود. اما دیدنی ترین بخش این داستان وجود دو معبد هندو در بالای این سازه ی سنگی حیرت انگیز است، اثری که گردشگران می توانند آن را لمس کنند و از طریق پله های شیب دار و کنده شده از دل سنگ های سیاهش به بالای آن بروند.

2safar

گیلبرت هیل به واسطه ی زمین شناسی به نام کارل گیلبرت (Grove Karl Gilbert) به این نام خوانده می شود و از سال 1952 به عنوان یکی از پارک های ملی هندوستان و یکی از مناطق حفاظت شده مورد توجه قرار گرفت و بسیاری از معادن این ناحیه در گیلبرت هیل بسته شد، اما این اثر فوق العاده بیشتر به توجه و رسیدگی نیاز مند است، اثری که هر گردشگری را انگشت به دهان می کند و می تواند به یکی از بهترین جاذبه های گردشگری شهر بمبئی و کل هندوستان بدل شود.