جاذبه های گردشگری

قلعه دختر کرمان

تاریخ یکی از هویت های شهر کرمان است و دیرینگی این شهر برای گردشگران جذابیتی تمام نشدنی خواهد بود، دیرینگی که در قسمت های مختلف شهر نظاره گر آن بوده ایم ، که دوره های گوناگونی از تاریخ این سرزمین را روایت کرده است.

کارگاه های صنایع دستی کرمان

کرمان به عنوان یکی از شهر های قدیمی ایران، که در دوره های مختلف تاریخی ، از اهمیت بالایی برخوردار بوده و بخش های مهمی از صنایع سنتی ایرانی را در خود جای داده که امروزه به عنوان صنایع دستی از آنها یاد می شود، صنایعی که در روزگار گذشته نقش محوری در تجارت و داد و ستد های اقتصادی داشته اند. در کرمان گردشگران می توانند از نزدیک کارگاه های این صنایع دستی سنتی را ببینند و با نحوه ساخت و شکل گیری آنها هم آشنا شوند که برخی از این صنایع دارای قدمتی تاریخی بالایی هستند. پیشتر در سایت 2safar در معرفی راسته ی مسگران در بازار بزرگ کرمان ، این بخش اقتصادی و صنعتی مهم کرمان را به شما معرفی کردیم.

آرامگاه کوروش کبیر استان فارس

آرامگاه کوروش کبیر در مجموعه پاسارگاد یکی از سالم ترین آثار هخامنشی باقی مانده در این مجموعه است، که گردشگران و علاقه مندان بسیاری از آن بازدید می کنند. نوروز، 7 آبان و دیگر آئین های ایرانی، جمعیت زیادی برای پاس داشت مقام کوروش به این مکان می آیند، در حالی که تقریبا تا قرن نوزدهم، بنای آرامگاه کوروش شناخته شده نبود و آرامگاه مشهور ترین پادشاه ایرانی را متعلق به سلیمان نبی و محل دفن مادر او می دانستند، چرایی این رخ داد هم علاوه بر عدم آشنایی مردم با تاریخ و هویت شان، جابه جایی چنین سنگ ها و ساخت چنین سازه ایی را ممکن نمی دانستند.

پاسارگاد استان فارس

در فرهنگ و تاریخ هر کشور برخی نام ها چنان پرآوازه هستند که بسیاری از کشور ها با نام پادشاهان و بزرگان آن بخاطر خواهند آورد، در تاریخ پیش روی ایرانیان کوروش نامی پرآوازه است و به واسطه ی آثار بجا مانده از دوران حکومت وی و تاثیرات تاریخی اش بر دیگر اقوام در کتاب های تاریخی متعددی از او با عنوان شاه شاهان نام برده اند و از غرب تا شرق کره زمین او را پادشاهی نیک اندیش و نیک کردار توصیف کرده اند.

باغ شاهی استان فارس

در محوطه ی گردشگری پاسارگاد، مسیر های گردش آب در بخش های مختلف دیده می شود و گردشگران در گوشه های مختلف می توانند نشانه های مختلفی از هویتی دیرپا در ایران را نظاره گر باشند. این هویت نامدار باغ ایرانی است.

شهر تبریز

تبریز، بخشی از قلب و احساس ایرانیان را در تاریخ معاصرش به یدک می کشد، تاریخی که با حوادث تلخ و شیرین بسیاری رقم خورده و هویت اقوام و ادیان بسیاری را با خود به همراه دارد، شهری که بی گمان قلب آذربایجان است و سرزمینی با تاریخی پر فراز و نشیب و اتفاقاتی که این شهر را برای همیشه به عنوان نمادی از سرزمین ایران بدل کرده است.

ارگ تبریز

گشت و گذار در شهر تبریز را با ارگ معروف این شهر ادامه می دهیم، ارگ تبریز که با نام ارگ علیشاه نیز شناخته می شود، یکی از بنا های عظیم در شهر تبریز به شمار می رود، که در فصل های مختلف تاریخ این شهر نیز رد و اثر آن را خواهیم دید.

پارک ائل گلی تبریز

برخی از مفاهیم در شهر های امروزی، مفاهیمی مدرن هستند که در شکل و ساختار مدرنشان معنا پیدا می کنند. این چنین مفاهیمی در شهر های قدیمی و بنام ایران هم به چشم می خورد و دارای قدمتی تاریخی می باشند اما کاربرد مدرن آنها در دنیای گذشته دارای تفاوت هایی است و هرچند شباهت هایی در کاربرد عمومی و تفریحی آنها وجود دارد.

دانشگاه هنر اسلامی در تبریز

در ادامه معرفی خانه ی بهنام به عنوان یکی از بنا های تاریخی و زیبای شهر تبریز باید این نکته اشاره کرد که این مکان تاریخی با ظرافت های هنری اش امروزه بخش از مجموعه ی دانشگاه هنر های اسلامی تبریز به شمار می آید و در کنار دو خانه قدیمی دیگر به نام های خانه قدکی و گنجه ای زاده مجموعه مقصودیه دانشگاه هنر های اسلامی را تشکیل می دهند.

خانه بهنام

هنر معماری بخش لاینفکی از شهر های قدیمی و مهم ایران به شمار می رود و گردشگران در نقاط مختلف ایران شاهد تبلور هنر ایرانی در قامت بنا هایی زیبا، با شکوه و بی نظیر خواهند بود. فرقی ندارد، که این بنا در کدام منطقه و در میان چه قومی ساخته شده باشد، چراکه در هر کجا که نشیند ، با سازگاری تمام و با همان المان های مشترک معماری ایرانی ، بخشی از هویت فرهنگی آن منطقه می شود و مانند ریسمان هایی یکی شده، تمدنی متکثر را تشکیل می دهند.

بجنورد

در سال 1383 طی مصوبه ی دولت وقت، استان خراسان به واسطه ی گستردگی جغرافیای و وسعت بالای سرزمینی اش، به سه استان تبدیل شد و استان های خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی به نقشه ای اداری ایران اضافه شدند و مناسبات جدیدی پیرامون این منطقه شکل گرفت. از همین رو، یکی از مهمترین رخداد های این استان، انتخاب شهر بجنورد به عنوان مرکز استان بود. بنابراین ، 2safar در ادامه ی مسیر خود در معرفی جاذبه های گردشگری مراکز استان های ایران، به بجنورد رفته و در این مسیر جاذبه های گردشگری این شهر را برای شما معرفی خواهد کرد، با ما همراه باشید تا با جاذبه های بجنورد آشنا شویم.

مسجد جامع تبریز

در تمام شهر های ایران گردشگران شاهد مساجدی فاخر، زیبا و باشکوه هستند و به نوعی شناسنامه ی این شهر در دوران پس از ورود اسلام به ایران به شمار می آیند. هر کدام از این مساجد دارای سبک و روشی خاص در معماری ایرانی به شمار می روند و قدمت آنها نیز در بردارنده ی تاریخ پرفراز و نشیب این سرزمین است.