مشاور سفر

معبد مومبا دوی ماندیر بمبئی هند

جاذبه های گردشگری جهان - معبد مومبا دوی ماندیر بمبئی هند بمبئی برای گردشگران بهشتی است که جاذبه های گردشگری بسیاری منتظر آنان است، در این شهر شما باید انتخاب کنید که در زمانی که در این شهر قرار دارید، به کدام گوشه ی شهر بروید و کدام جاذبه ی گردشگری این شهر را ببینید. ما در 2safar تعدادی زیادی از جاذبه های گردشگری بمبئی را معرفی کرده ایم ما با این حال تعدا متعددی از گالری ها و معابد این شهر هنوز پیش روی ما قرار دارد، که در ادامه به معرفی آنان خواهیم پرداخت. معبد مومبا دوی ماندیر یکی از معاب قدیمی و تاریخی شهر بمبئی است که جاذبه ای دیدنی به شمار می آید، اگر به دنبال سفری تجربی و راز آلود هستید، این شهر بهترین انتخاب است، شهری با هزاران معبد در بطن سرزمین که دنیایی از معابد پیش روی شماست و گردشگران می توانند باور ها و رفتار مذهبی متعددی و متنوعی را از نزدیک ببینند و نمود های عینی هر کدام از این باور های مذهبی را مشاهده نمایند.

چهار باغ سنندج و عمارت امجدالاشراف سنندج

جاذبه های گردشگری ایران - چهار باغ سنندج و عمارت امجدالاشراف سنندج در ادامه معرفی شهر سنندج و جاذبه های تاریخی این شهر، به محلی قدیمی در شهر سنندج بر می خوریم، که نامش یاد آور یکی از قدیمی ترین محله ها و مشهور ترین مناطق شهر اصفهان است و اگر به خاطر داشته باشید، خانواده ی اردلان در دوران حکومت صفوی در ایران، پایه های این شهر را بنا نهادند، از این رو، چهارباغ سنندج هرچند مانند چهار باغ اصفهان هویت تاریخی اش را حفظ نکرده و تنها اندک منازلی قدیمی و زیبا می توان در آن یافت و مانند الگوی اصلیش در شهر اصفهان نمی تواند گردشگران این شهر را به سوی خود بکشاند، اما این نام واین محله قدیمی هویت نشان دهنده ی عمق روابط این شهر با سنندج می دهد و گردشگران می توانند برای آشنایی بیشتر به عمارت امجد الاشراف نیز بروند.

پانجراپول بومبای بمبئی هند

جاذبه های گردشگری جهان - پانجراپول بومبای بمبئی هند هنگامی که در خیابان ها کوچه های بمبئی و دیگر شهر های هند قدم می گذارید، باید خود را آماده ی دیدن چیزهایی کنید که در کمتر نقطه ای جهان می توان چنین جا و یا صحنه ای را مشاهده کرد. یکی از نکات جذاب، برای تمامی گردشگرانی که به بمبئی قدم گذاشته اند، احترام مردم هند به حیوانات است، احترامی که شما گاو های سرگردانی را می بینید، که از خیابان رد می شوند و یا درست از وسط یک چراغ قرمز سر در می آورند و مردم هم با آرامی آنها را کنار می زنند. نکته ای که در کمتر نقطه ای جهان می توان آن را مشاهده کرد. به همین خاطر این بار در 2safar شما را با مکانی آشنا می کنیم که دیدن آن خالی از لطف نیست و شاید بهتر است بگوئیم هیجان انگیز و فراموش نشدنی است. این مکان با نام پانجراپول شناخته می شود که از حیوانات ولگرد نگهداری می کند، مکانی که امروزه به جاذبه ای دیدنی برای شهر بمبئی بدل شده است.

معبد ایسکون ISKCON Temple بمبئی هند

جاذبه های گردشگری جهان - معبد ایسکون ISKCON Temple بمبئی هند گردشگران در خیابان ها و کوچه های شهر معابد کوچک و بزرگی را می بینند، که هر کدام روایت گر آئین و باور های بخشی از مردم هندوستان هستند و این برای بسیاری از گردشگران جای سوال است، که این همه تنوع و تکثر از کجا ریشه می گیرد. در هندوستان آئین و ادیان مختلفی وجود دارد که برای قرن ها به بخشی از هویت این کشور تبدیل شده اند، از میان آنها، آئین هندو یا هندوئیسم با قدمتی 6 هزار ساله یکی از باور های قدیمی انسان به ماوراء است و این آئین دارای شاخه ها و فرقه های مختلفی است که هر کدام دارای آئین و معابدی هستند و این یکی از مشخصه های اصلی کشور هندوستان به شمار می آید،که شاید برای گردشگران این کشور جالب توجه باشد. گوناگونی این شاخه های این آئین و درخت تنومند و قدیمی است که پیروان و معابد متعددی را شکل می دهد و همگی آنها بخشی از هویت، تاریخ و فرهنگ مردم هندوستان و بمبئی است. از این رو، این بار 2safar به سراغ یکی از معابد معروف شهر بمبئی با نام ایسکون رفته و شما را با این معبد زیبا باشکوه آشنا می کند.

قلعه ی حسن آباد سنندج

جاذبه های گردشگری ایران - قلعه ی حسن آباد سنندج برای آخرین مکانی که در شهر سنندج به شما معرفی می کنیم، می خواهیم به سراغ قدیمی ترین اثر موجود در این شهر برویم و آخرین جاذبه ای که از این شهر معرفی می نمائیم، اثری به یاد ماندی از این شهر کرد نشین باشد. برای رفتن به این مکان باید 5 کیلومتر از سمت غرب شهر سنندج، از شهر فاصله بگیرید، تا به روستای حسن آباد برسید. در روستای حسن آباد می توانید بقایای قلعه ای تاریخی و باستانی را در نزدیکی شهر سنندج مشاهده کنید.

کنیسه ی الیاهو بمبئی هند

جاذبه های گردشگری جهان - کنیسه ی الیاهو بمبئی هند در میان بازدید از معابد هندو در شهر بمبئی، در مرکز این شهر می توان به سراغ یکی دیگر از جاذبه های مذهبی و هویتی بمبئی و هندوستان برویم، مکانی زیبا و تاریخی که روایت گر بخشی از تاریخ این شهر به شمار می آید و گردشگران می توانند در کنار بازدید از مکانی زیبا، محیطی جدید و متفاوت نسبت به دیگر مکان های مذهبی شهر بمبئی را ببینند. 2safar معابد بودائی، هندو، برهمائی، مساجد مسلمانان و کلیسای مسیحیان را به شما معرفی کرده و اگر نوبتی هم باشد، باید به سراغ یکی از ادیان آسمانی یعنی یهودیت برویم و کلیسای الیاهو در مرکز شهر بمبئی یکی از بهترین انتخاب ها برای بازدید گردشگران از از کنیسه ی متعلق به کلیمیان بمبئی است.

قلعه ی بندری بمبئی هند

جاذبه های گردشگری جهان - قلعه ی بندری بمبئی هند گردشگری در دنیای امروز، فرصت بسیار مناسبی برای شناخت و درک بهتر نسبت تاریخ جهان است و همان طور که قرن های گذشته سیاحان و مسافران در طول سفرهایشان نگاهی کلان تر نسبت به محیط اطراف پیدا می کردند، در دنیای امروز هم گردشگری با تمام ماهیت تفریحی اش، برای افراد مختلف دستاورد های گوناکونی خواهند داشت. بمئی هم از آن دست شهرهایی است، که نمی توان به سادگی از کنار آن عبور کرد و چشم را بر روی تاریخ و هویت این شهر کلان بست. گردشگران در این شهر تجربیات مختلفی خواهند داشت، تجربیاتی که شاید نوع نگاه آنها را نسبت به محیط اطرافشان تغییر و این همان ماهیت ابتدائی و قدیمی گردشگری در دنیای کنونی است.

اردبیل

جاذبه های گردشگری ایران - اردبیل به هرکجای ایران که قدم بگذارید، دیرینگی این سرزمین شما را به بخشی از تاریخ خواهد برد و مانند دوره هایی به هم متصل روایت گرد تاریخ این سرزمین است. در طول مسیر 2safar به مراکز استان های کشور ایران، سعی شده شما را به جاذبه های دیدنی این شهر ها آشنا کنیم و در معرفی این جاذبه های گردشگری با تاریخ این شهر ها نیز آشنا می شویم. این بار، در این مسیر به مرکز استان اردبیل، یعنی شهر اردبیل خواهیم رفت و این شهر تاریخی و زیبا را از دریچه ی نگاه 2safar می بینیم.

باغ مدور هوریمان بمبئی هند

جاذبه های گردشگری جهان - باغ مدور هوریمان بمبئی هند در محوطه ی قلعه بمبئی ، در جنوب این شهر، گردشگران یکی از پارک های قدیمی و تاریخی بمبئی را خواهند دید که یکی از بزرگترین پارک جنوب بمبئی به شمار می آید. این باغ با ساختمان ادارای و مهم از جمله اولین بانک های شهر احاطه شده و نمای بسیار زیبایی پیدا کرده است. باغ مدور هوریمان در حدود 10 هزار متر مربع مساحت دارد. این باغ در دوران تسلط استعمار بریتانیا بر بمبئی ساخته شد، در آن زمان این پارک برای ایجاد فضای سبز در جنوب شهر با نام بمبئی سبز Bombay Green شکل گرفت، اما با خروج بریتانیا از هندوستان و استقلال این کشور، در سال 1947 به نام هوریمان تغییر یافت. بنیامین هوریمان سردبیر روزنامه Bombay Chronicle بود که در دوران مبارزات مردم هند به رهبری مهاتما گاندی از این جنبش حمایت کرد و پس از استقلال یافتن هند، به پاس حمایت و تلاش های او از جنبش استقلال هند نام باغ را به هوریمان تغییر دادند.

آرامگاه شاه اسماعیل اول آرامگاه شیخ صفی الدین اردبیلی اردبیل

جاذبه های گردشگری ایران - آرامگاه شاه اسماعیل اول آرامگاه شیخ صفی الدین اردبیلی اردبیل از بنا های زیبا و چشم نواز بقعه ی شیخ صفی الدین، این بار آرامگاه موسس سلسله صفویه یعنی شاه اسماعیل صفوی را معرفی می کنیم، بنایی که در خلال حکمرانی خاندان صفوی ارزش اعتبار بسیار داشت و امروزه از این بنا و تمام تزئینات هنرمندانه ی آن به عنوان یکی از شاخص ترین جاذبه های گردشگری اردبیل یاد می شود. اسماعیل بن شیخ حیدر بن شیخ جنید معروف به شاه اسماعیل ختایی طی سالها مبارزات پدر و جدش رهبری گروهی را بر عهده گرفت که ایران پس از 9 قرن صاحب حکومتی مرکزی و مقتدر ساخت و به نوعی می توان صفویه را اولین حکومت متمرکز پادشاهای ایرانی پس از ساسانیان دانست و به آرامی این سلسله به امپراتوری قدرت مند در مقابل امپراتوری مسلمان عثمانی قرار گرفت. یکی دیگر از اقدامات تاریخی و سرنوشت ساز شاه اسماعیل اول در تاریخ این سرزمین را می توان به رسمیت شناختن مذهب تشیع از سوی نهاد های حکومت و تبدیل آن به مذهب رسمی کشور دانست، که این رویکرد مذهبی در تاریخ و رخداد های سیاسی بسیاری نقش آفرین بود. شاه اسماعیل در سال 902 هجری قمری وفات یافت و جسد او که یکی از مهمترین پادشاهان تاریخ ایران به شمار می رود، در کنار مقبره ی جد و مرادش شیخ صفی الدین اردبیلی دفن شد.

مسجد جنت سرا آرامگاه شیخ صفی الدین اردبیلی اردبیل

جاذبه های گردشگری ایران - مسجد جنت سرا آرامگاه شیخ صفی الدین اردبیلی اردبیل گشت و گذار ما در مجموعه ی آرامگاه شیخ صفی الدین اردبیلی ما را به یکی دیگر از بنا های شاخص در این بقعه می رساند. بنایی که با نام مسجد جنت سرا یکی دیگر از جاذبه های دیدنی و زیبایی است که گردشگران در شهر اردبیل و در مجموعه ی بقعه ی شیخ صفی شاهد آن خواهند بود.

حرم خانه آرامگاه شیخ صفی الدین اردبیلی اردبیل

جاذبه های گردشگری ایران - حرم خانه آرامگاه شیخ صفی الدین اردبیلی اردبیل سازمان یونسکو در بررسی بنا ها و آثار موجود در بقعه ی شیخ صفی الدین اردبیلی، بنایی با نام حرمخانه را نیز بخشی از میراث برجای مانده بشری دانسته و گردشگران بسیاری برای دیدن این اثر تاریخی به قسمت شرقی آرامگاه شاه اسماعیل اول می روند. اثری که با برخورداری از المان های معماری ایرانی و با استفاده از هنری ها رایج در سبک معماری رایج در آن دوره ی تاریخی شکوه و زیبایی بسیاری پیدا کرده است. بر اساس اطلاعات موجود در آرامگاه شیخ صفی الدین اردبیلی، حرمخانه در زمان حیات شیخ صفی به منظور تدفین جسد همسرش ساخته شده است، که البته در برخی متون از تدفین دختر شیخ صفی و همسر شیخ زاهد گیلانی مراد شیخ صفی در این مکان خبر می دهند با این وجود در دوره های بعد تر، برخی از مردان خاندان صفویه نیز در این مکان دفن شدند.