مشاور سفر

بازار سنتی استان سمنان

وقتی از مسجد جامع شهر سمنان دیدن می کنید و بخش ها و قسمت های مختلف آن را دیدید، درست چسبیده به این مکان، یکی از مهمترین جاذبه های گردشگری شهر های قدیمی ایران پیش روی شماست، مکانی که تنها یک جاذبه ی تاریخی نیست، بلکه باید آن را قلب شهر سمنان نامید، مکانی که نبض اقتصادی، مالی، اجتماعی و حتی فرهنگی این شهر در آنجا تپش بیشتری دارد، این مکان بازار سمنان است و گردشگران از درب جنوبی و شرقی مسجد می توانند وارد بازار شوند، بازاری که همچنان ماهیت و کارکرد خود را حفظ کرده و یکی از مقصد های محبوب و پر طرفدار شهر سمنان به شمار می آید، با ما در این مسیر همراه باشید، تا این بخش تاریخی و دیدنی شهر سمنان را با هم از نزدیک ببینیم.

صومعه ی کایساریانی آتن یونان

کلیسای و صومعه مکان های مذهبی هستند که بخشی از هویت مسیحیت به شمار می آیند و در سرزمین های مسیحی در طول تاریخ آثار و بقایای مختلفی بر جای گذاشته و امروزه هم روایت گر بخشی از این هویت مهم در جهان به شمار می آیند. با این حال صومعه یا دیر به مکانی گفته می شود، تحت مدیریت کلیسا مسیحیان و روحانیون مسیحی در آنجا ساکن می شوند و کلیسایی نیز به عنوان محل عبادت و رفت و آمد مردم برای عبادت در آن مجموعه قرار دارد. این بار در 2safar می خواهیم به سراغ یکی از صومعه های تاریخی آتن برویم، صومعه ای که در کنار جنبه های مذهبی و تاریخی، جذابیت های زیبا شناسانه و طبیعت گردی را نیز به دنبال دارد و گردشگران در سفر به این جاذبه ی تماشایی اوقات لذت بخشی را خواهند داشت.

موزه ی باستان شناسی مردم شناسی استان سمنان

در حدود سال 1373 هجر شمسی بر اساس یک طرح کلی از سوی سازمان میراث فرهنگی ایران، در شهر ها و مناطق مختلف ایران بنا و مکان های متعددی برای شکل گیری موزه های مردم شناسی انتخاب شدند، که در شهر سمنان در همان سال، گرمابه ی پهنه ی این شهر در بازار سنتی سمنان به عنوان موزه ی محلی باستان شناسی و مردم شناسی انتخاب شد، همان طور که پیش تر در معرفی کلی شهر سمنان عنوان کردیم، این شهر یکی از شهر های قدیمی است که در دوران باستان یکی از ایالات های حکومت های هخامنشی و ساسانی به شمار می رفت و در نواحی اطراف هم سکونت گاه های اولیه متعددی وجود دارد به همین خاطر با کاوش های متاخر در چند دهه ی گذشته آثار باستانی متعددی یافت شد. در سال های قبل از تاسیس موزه آثار و بقایای کشف شده به موزه های مهم کشور به خصوص موزه ی باستان شناسی تهران انتقال داده می شد، اما با شکل گیری موزه ی باستان شناسی سمنان بقایایی بسیاری از آثار باستانی و تاریخی به این بخش از موزه منتقل شد.

مسجد امام استان سمنان

این بار در 2safar می خواهیم راهی دیدن بنای فاخر دیگری شویم که در کنار ارزش تاریخی، فرهنگی و دینی اش، یکی از نمونه های زیبا و زینتی معماری ایرانی و اسلامی است، معماری که نگین هنر های تاریخی ایران در شهر های مختلف به شمار می رود و مساجد و بنا های مذهبی از شاخص ترین آنها هستند. مسجد امام سمنان مقصد ما در این سفر خواهد بود، که با نام مسجد سلطانی از شهرت و آوازه ی بیشتری برخوردار است، ما را در این مسیر همراهی کنید.

عمارت باغ امیر استان سمنان

در شهر های مختلف ایران خانه های ایرانی بخش مهمی از هویت، فرهنگ و تاریخی این سرزمین را با خود به همراه دارند و در کنار این ها، هنر و ذوق تاریخی و تمدنی ایرانی را نیز می توان در لابه لای سنگ ها و ستون های این خانه ها مشاهده کرد و امروزه با وجود دیرینگی و کهنگی این خانه های تاریخی، همچنان مأمن گرم و امیدبخشی برای فرهنگ و تاریخ این سرزمین محسوب می شوند. در شهر سمنان این بار به سراغ یکی از این خانه های تاریخی رفته ایم و قصد داریم در کنار هم با یان بنای تاریخی و زیبا آشنا شویم.

دروازه ی ارگ استان سمنان

همه ی ما در شهر ها مختلفی که به دنیا آمده ایم، زندگی کرده ایم و در سفر هایی که به دیگر شهر هایی ایران داشته ایم، حافظه تاریخی ما با عناصر مشابهی در شهر مختلف گره خورده از مساجد تاریخی و به نام گرفته تا بازار های سنتی و هویتی ایرانی که در شهر های قدیمی و مهم ایرانی دارای نقش های مختلفی بوده و هستند. در ادامه ی این موضوع در بسیاری از شهر های قدیمی با مکان هایی به نام ارگ رو به رو شده اید و تاحدود در ناخودگاه شما با این عنصر هویتی و فرهنگی ارتباط برقرار می کنید ، البته ارگ های شهر قدیمی امروزه عناصر نمادین و هویت سازی هستند و دیگر آن کاربرد نزدیک معنای ارگ به معنای برج و باروی شهر را ندارند و در سفر ما به شهر های مختلف ایران ، با جاذبه های مختلفی آشنا شده اید، که ارگ های باقی مانده همیشه یکی از مقصد ها ما در آن شهر ها است.

برج چهل دختران استان سمنان

جاذبه های گردشگری شهر های مختلف جهان از جمله شهری قدیمی ایران، مانند حلقه های گمشده و دور افتاده از هم پراکنده اند، گاهی در نزدیکی یکدیگر تصویری از تاریخ یک کشور را تکمیل می کنند و گاهی این حلقه های جدا افتاده هرگز به زنجیری متصل تبدیل نمی شوند و به تنهایی دارای هویتی مشخص خواهند بود. اما برای گردشگرانی که در مسیر سفرهایشان با بنا ها، آثار و نشانه های تاریخی مختلف رو به رو می شوند بسیاری از این آثار نزدیک بهم و دارای یک داستان تاریخی باشند و این جذابیت سفر و دیدن جاذبه های تاریخی را بیشتر می کند، به همین خاطر سفر مانند سریالی ناتمام همیشه با شماست تا حلقه های بسیار متعدد و متنوع این زنجیر تاریخی را در کنار هم قرار دهید و از کنار هم دیدن آنها لذت سفرتان بیشتر و بیشتر شود.

موزه ی موزه ی سکه کومش استان سمنان

همواره سکه به عنوان یکی از آثار تاریخی مهم در دنیا شناخته می شود و در قالب کلکسیون های خصوصی و دولتی علاقه مندان بسیاری به جمع آوری این اثر تاریخی ارزشمند می پردازند، در واقع سکه به عنوان قدیمی ترین ابزار مبادله میان مردم رایج بوده و هنوز هم بخشی از پول کشور های مختلف محسوب می شود، اما سکه ها برای اساس هویت تاریخی، سیاسی و اجتماعی شان برای ما در قرن حاضر دارای اطلاعات بسیار متعددی هستند و به عنوان یکی از المان های مهم تاریخی مورد توجه کارشناسان قرار دارند، حتی بسیاری از حلقه های مفقوده تاریخ توسط سکه ها، نقوش و تصاویر موجود بر روی سکه ها کشف شدند و بسیاری از ملت هویت تاریخی شان را بهتر شناختند. از این رو در کشور های مختلف و در شهر های تاریخی و باستانی موزه هایی تحت عنوان موزه سکه را می توان پیدا کرد، که از جمله جاذبه های محبوب میان گردشگران به شمار می آیند، به همین خاطر در شهر سمنان می خواهیم به یکی از موزه های دیدنی این شهر برویم و شما را با موزه ی سکه کومش آشنا کنیم با ما در این مسیر همراه باشید.

آرامگاه پیر نجم الدین استان سمنان

در گوشه و کناری از سرزمین پهناور ایران، داستان تاریخ این سرزمین کهن، روایتی همیشگی و ماندگار است و گردشگران در هر شهری و در هر منطقه ای می توانند شاهد روایتی از دوره و تاریخی از ایران باشند و نکته جالب تر اینکه، در بسیاری از شهر، رویداد و رخداد های تاریخی در هر دوره را می توان به تفکیک در بخش های مختلف شهر مشاهده کرد، از این رو، ایران، این سرزمین تاریخی و کهن برای گردشگران مجموعه ی بی نظیری از هنر، فرهنگ و تمدنی است که در اشکال مختلف فرهنگی و هنری نشان می دهد.

تکیه بیگلربیگی کرمانشاه

کرمانشاه شهری است که قدمت آن به قرن ها پیش از میلاد مسیح باز می گردد و به دلیل مجاورت با جاده ابریشم، در مسیر رخ داد های تاریخی بسیاری قرار داشته ، اما به دلایل مختلف آثار برجا مانده از دوران معاصر به ویژه بنا های متعلق به دوران قاجار بیشتر در این شهر باقی مانده اند و امروزه گردشگران در شهر کرمانشاه بیشتر شاهد معماری متعلق به قاجاریه هستند. سبکی که در معماری ایرانی همراه با ظرافت و ویژگی های خاص اش از شهرت و زیبایی بسیاری برخوردار می باشد.

مکان های معروف جهان که قبل از مرگ باید دید

از اماکن ساخته ی دست بشر گرفته تا طبیعتی خارق العاده و نفسگیر، دنیا مکانی پر از دیدنی ها و شگفتی هاست. در این مقاله برخی از مکان هایی که لازم است حتماً سفر به آن ها را در برنامه های خود بگنجانید برایتان آماده کرده ایم. در لیست اهداف و رؤیاهای خود سفر به این مکان ها را در صورتی که هنوز آن ها را ندیده اید، بنویسید و برای تحقق این سفر ها تلاش و برنامه ریزی کنید. اگرچه برخی در زیبایی و شکوه برخی مکان ها و نقاط دیدنی دنیا اغراق شده است، اما برخی دیگر به راستی ارزش دیدن حتی بیش از یک بار را هم دارند. ما به شما قول می دهیم از سفر برای دیدن این مکان های معروف پشیمان نخواهید شد. با 2Safar همراه باشید.

قلعه پور اشرف دره شهر ایلام

در معرفی بنا های تاریخی شهر دره شهر این بار می خواهیم به دوره ای نزدیک تر برویم و اثر تاریخی دیگری این بار از دوران قاجاریه برای شما معرفی کنیم. در طول سفر به دره شهر با یک واقعیت مهم در این منطقه ی جغرافیایی رو به رو هستیم که مهمترین ویژگی جغرافیایی این شهر و این منطقه، طی چندین هزاره ی گذشته به شمار می آید و آن را به یکی از نقاط کلیدی تبدیل کرده بود،قرار داشتن در دره شهر یا همان شهر دوران اسلامی سیمره و یا نام باستانی آن ماداکتو، در مسیر شاه راه باستانی ایرانیان، مسیری که شهر ها و پایتخت های جنوب غربی ایران را به شهر های مهم غرب ایران و مسیر مهم و مرتبط با بین النهرین، آناتولی و قفقاز را ممکن می ساخت و پل ها، سنگ نگاره ها ، سنگ نوشته و قلعه های متعددی نیز در این مسیر وجود دارد که در دوره های مختلف تاریخ ایران بنا شده اند. در نزدیکی دره شهر هم چندین قلعه ی تاریخی ویران شده وجود دارد که سالم ترین این بنا ها قلعه ی پور اشرف است که در این مسیر با هم آن را خواهیم شناخت.